Denne hjemmeside anvender cookies for at hjælpe os med at forbedre siden og for at du som bruger får den bedste oplevelse af siden.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

X
You appear to be from the USA. Would like to proceed to Products available in the USA?
   

Kunder

Sundhedsområde

Orion Diagnosticas prioritet er at give den primære sundhedssektor innovative løsninger, der fremmer en hurtigere og mere enkel  arbejdsgang. Dette frigør værdifuld tid til individuel patientpleje. Vi betjener også kliniske laboratorier, der håndterer store mængder af analyser.

Vores kunder  omfatter både de små lægeklinikker og de store laboratorier:  Alment praktiserende læger, børnelæger, sundhedscentre og arbejdsmedicinske klinikker, plejehjem, hospitaler og kliniske laboratorier.

Monitorering af hygiejne

Vores løsninger til monitorering af hygiejne er enkle og praktiske værktøjer til steder, hvor overfladerenheden er afgørende. Testene er en vigtig del af et effektivt program til forebyggelse af infektion i sundhedssektoren.

På fødevarebehandlings- og forsyningsområdet bruges testene til at opretholde en sikker og korrekt håndtering af fødevarer.  Industrivirksomheder kan bruge vores produkter til at kontrollere det mikrobielle niveau i forskellige industrivæsker.

Se i vores kontaktinformation, hvordan du kan kontakte os, eller udfyld kontaktskemaet.

Doctor_and_the_boy_web