Om os

Om os

Orion Diagnostica er et førende IVD-selskab med fokus på diagnosticering af point-of-care. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører hurtige, pålidelige og bruger venlige diagnostiske tests og testløsninger til sundhedspersonale, især inden for primær sundhedspleje.

Vores produkter har støttet sundhedspersonale i at træffe korrekte behandlingsbeslutninger og opfølgning på patientens tilstand i mere end 40 år. Vores globale fodaftryk dækker over 60 lande med 90% af salget fra de internationale markeder. Vores QuikRead® og QuikRead go® flagskibsprodukter bruges globalt med tæt på 50.000 placerede instrumenter. Vi har omkring 300 ansatte, og vores hovedkontor ligger i Espoo, Finland. I 2018 var vores årlige omsætning 53 mio. Orion Diagnostica Oy ejes af en investeringsfond ledet af Axcel Management A / S, en førende nordisk kapitalfond.

Vores hovedprodukt, QuikRead go® System, måler CRP (C-reaktivt protein) ud fra en kapillærprøve og giver et resultat på kun to minutter. Lægerne kan bruge CRP test under konsultationen som hjælp til at skelne mellem bakterie- og virusinfektioner og målrette antibiotikabehandlingen. QuikRead go -serien omfatter også test for CRP+Hb, wrCRP, wrCRP+Hb, easy CRP, Strep A og iFOBT (fækalt okkult blod).

Vores test til monitorering af hygiejne giver virksomheder og institutioner mulighed for at påvise kontaminering fra mikroorganismer og produktrester og at monitorere effekten af rengørings- og desinfektionsprocedurer.

Vi sælger vore produkter til globale kunder inden for sundheds- og hygiejnemonitorering gennem egne salgsenheder og et distributørnet. Desuden forhandler vi produktern fra andre veletablerede producenter af diagnostisk udstyr.

Værdier, mission og vision

  • Værdier
  • Mission og vision